• Hem
  • Rörligt pris

Om abonnemang med rörligt pris

Sedan slutet av 2016 går det inte att teckna nya mobilabonnemang med rörligt pris eller byta från fast till rörligt. Du som redan har ett abonnemang med rörligt pris hos oss påverkas inte, men vi rekommenderar ett förmånligt Fast pris-abonnemang där allt ingår, inklusive samtal, SMS/MMS och surf inom EU och EES-länderna.

Flera fördelar med fast pris

Med ett fast pris får du bättre koll på kostnaderna och slipper överraskningar på dina fakturor. Samtidigt blir det enklare att budgetera för eventuella tillval som utlandspaket eller extradata. Men en av de viktigaste fördelarna är att du ringa och skicka så många SMS/MMS du vill till ett lågt pris, utan att behöva fundera över rörliga kostnader. I våra abonnemang ingår också surf inom EU- och EES-länderna som delas med den totala mängden surf som du valt till ditt huvudabonnemang.

Du avgör själv hur mycket ditt abonnemang ska kosta genom att anpassa mängden surf efter dina behov.

Mer frihet med datakort

Med våra nya abonnemang blir det också möjligt att använda datakort, som låter dig koppla upp och surfa med upp till nio extra enheter. Datakorten använder samma mängd surf som ditt huvudabonnemang och kan användas med alla enheter som har SIM-kortplats och stöd för mobil bredbandsuppkoppling. Läs mer om datakort här.

Lätt att byta och ingen bindningstid

Precis som tidigare är alla Tele2-abonnemang fria från bindningstid och det är lika enkelt som tidigare att ändra i ditt abonnemang. För att byta från rörligt pris till ett abonnemang med fast pris, logga in och ändra när du vill via Mitt Tele2.

Om du har andra frågor om ett befintligt abonnemang med rörligt pris är du alltid välkommen att kontakta Kundservice