• Hem
  • Kom igång med din produkt

Kom igång med din produkt eller tjänst

Vad kul att du har valt att bli kund hos Tele2. Här hittar du installationsguider, manualer och inställningar så att du enkelt kan komma igång med din nya tjänst från Tele2.

Välj vad du behöver veta mer om:

Kundportalen Mitt Tele2

Har du mobiltelefoni eller mobilt bredband så kan du ha koll på allt som rör dina mobila abonnemang i Mitt Tele2. Inloggningsuppgifter ska du ha fått i samband med ditt köp. Om du inte skulle ha ett konto så kan du enkelt skapa ett här